Интернет-магазин «Bookovka» +380980543003;+38(044)333-6783;+38(099)109-3003;+38(073)053-3003 [email protected]
Киев ул.Тампере, 5

Топ 5 книг різних жанрів, які обов'язково потрібно прочитати влітку

Дата: 01 июля 2018

Разделы: ТОП найкращих

Метки: топ найкращих

Середина літа – найспекотніший час. Деколи не рятують навіть прохолодні напої та кондиціонери.   Хочеться якнайшвидше втекти в тіні, ближче до річки. Або взагалі виїхати до моря! Забратися в затишний гамак, і під шум прибою, читати, читати, читати…
Ми постаралися вибрати для вас найцікавіші книги на літо, різноманітних жанрів, щоби кожен знайшов щось для себе. Ну а в ідеалі – прочитав їх усі!

Топ-5 книг різних жанрів, які обов'язково потрібно прочитати влітку

Кінга Вино з кульбаб - Інтернет-магазин Буковка


1. Першою в нашому топі стане класична літня книга – « Вино з кульбаб » Рея Бредбері. Її вже давно розібрали на цитати, які можна почути чи не щодня.
Ви перенесетеся в дитинство, і проживете одне літо з 12-річним хлопчиком, наповнене різними подіями як радісними, так і не дуже. Вино з кульбаб, яке робить дідусь головних героїв відіграє важливу роль: воно ніби вбирає протягом часу. Ця книга - пам'ять, те саме літо, яке вдалося розлити по пляшках і зберегти на багато років.

2. Друга книга – роман визнаного майстра сучасної американської прози, лауреата Пуліцерівської премії, автора міжнародних бестселерів. Мова про книгу « Місячне світло » Майкла Шейбона. Це роман про правду і брехню, про велике кохання, про сімейні легенди і про велику екзистенційну пригоду.   Саме те щоб почитати в тіні дерев, або на природі.

Герой Шейбона переслідує Вернера фон Брауна в останні дні Другої світової війни і полює у Флориді на гігантського пітона, котрий зжер кота у сусідки-пенсіонерки, мінує міст біля Вашингтона, будує моделі ракет і місячного міста і ховає від дружини, відомої телеглядачам як, старі колоди Таро.

Книга Місячне світло - Інтернет-магазин Буковка

3. Третя книга нашого топу навчить вас бути максимально продуктивними і виконувати величезну кількість завдань за короткий час. Для цього потрібно лише відчути та прийняти « Магію ранку » (автор Хел Елрод).

Це книга-керівництво. Вона навчить з перших хвилин розпланувати день так, щоб він приніс тільки користь.   Ви помітите як ваші цілі стали ближчими. З книги ви дізнаєтеся, як перша година дня визначає ваш успіх і дозволяє вам розкрити свій потенціал повністю. Змініть те, як і коли ви прокидаєтеся і як проводите першу годину – і ви зможете змінити своє життя.   Тим більше тільки зараз у вас є можливість робити це, купаючись у світанках теплого літнього сонця!

Книга Магія ранку - Інтернет магазин Буковка

4. Влітку завжди хочеться пригод і чогось динамічного, що захоплює! Тому четверта книга топа – продовження абсолютного бестселера Дена Брауна « Код да Вінчі »

Історія продовжується ... Роберт Ленгдон прибуває в музей Гуггенхайма в Більбао на запрошення друга і колишнього студента Едмонда Кірша. Мільярдер і комп'ютерний гуру, він відомий своїми дивовижними відкриттями та прогнозами. І цього вечора Кірш збирається "перевернути всі сучасні наукові уявлення про світ", давши відповідь на два головні питання, що хвилюють людство протягом усієї історії. Однак перш ніж Едмонд встигає зробити заяву, розкішний прийом перетворюється на хаос. Ленгдону та директору музею, красуні Амбре Відаль, дивом вдається втекти. Тепер їхній шлях лежить у Барселону, де Кірш залишив для свого вчителя закодований ключ до таємниці, здатної потрясти самі основи уявлень людства про себе. Таємницю, що була століттями похована у темряві забуття. Таємниці, якій, можливо, краще б ніколи не побачити світла, - принаймні так вважають ті, хто переслідує Ленгдона і Відаль і готовий на все, щоб перешкодити їм розкрити істину.

Це лише скромний опис… Але від книг Дена Брауна відірватися неможливо. Перевірено понад 200 000 000 читачів.

Книга Джерело - Походження - Інтернет-магазин Буковка

5. І завершить наш топ роман-драма із непередбачуваним сюжетом.   Спеціально для аматорів тонкої психології. Історія з харизматичними персонажами та неоднозначними поворотами сюжету. «Ожинова зима» Сари Джіо – книга, яка не дасть нудьгувати теплим літнім вечором. Тим більше, у неї неординарний формат. Можна читати в оригіналі – з російським перекладом на сусідній сторінці. Читаючи книгу двома мовами, ви оціните і склад автора, і майстерність перекладача. Переклад допоможе вам розібратися в незнайомих реаліях та впоратися зі складними фразами. Наприкінці книги даються вправи для відпрацювання корисної лексики та ключової граматики. Відмінна можливість поєднати корисне із приємним.

Книжка Ожинова зима - Інтернет-магазин Буковка

Scroll
 (044) 333-6783   (099) 109-3003    (098) 054-3003    (073) 053-3003 Онлайн чат Telegram Написати на пошту