Интернет-магазин «Bookovka» +380980543003;+38(044)333-6783;+38(099)109-3003;+38(073)053-3003 [email protected]
Киев ул.Тампере, 5

Топ 10 надихаючих книг про історію успіху

Дата: 08 августа 2018

Разделы: ТОП найкращих

Топ 10 надихаючих книг, в яких описані справжні історії успіху, особисті переживання, досвід і керівництво з чого починати і як продовжувати.

Бувало, що прокидаючись вранці і заварюючи улюблену каву, ви розуміли, що саме сьогодні немає жодних сил вирушати на набридливу роботу до офісу? Що нарешті настав той «понеділок» з якого час розпочати нове життя, в якому все йтиме так, як ви того хочете! Усі мрії збуватимуться, а цілі стануть досяжними. У цей момент ви знаходитесь на початку шляху до успіху. І тут головне не злякатися, а йти вперед! Ну і, звісно, ​​вчитися треба у найкращих! У тих, хто справді досяг висот майже з нуля, і готовий ділитися своїм досвідом з іншими. 

Для вас ми підібрали  десятку надихаючих книг , в яких описані справжні історії успіху, особисті переживання, досвід і керівництво з чого починати і як продовжувати.
 Когось вони мотивують не здаватися, а комусь послужать стимулом до розвитку своєї справи. У цих книгах є всі злети, падіння, удачі, завзятість, посмішки долі та інструкція, як стосується того, що відбувається. Тому сміливо вибирайте те, що вам ближче, і поспішайте дізнаватися про всі секрети успіху!
 


1.Ешлі Венс «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє

Сьогодні, тільки ледачий не чув про Ілон Маску. Загадковий інженер та програміст, який чудово вписався у нинішню світську тусовку. Визнаний геній сучасності, чи черговий, добре продуманий піар? Людина, яка прочинила перед світом двері в майбутнє, чи торговець мріями? У книзі Ешлі Венс,  "Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє" ви знайдете потрібну відповідь. Це яскравий приклад того, як розум людини може виходити за межі звичного та до чого це призводить. Як відносно легко і дуже красиво можна втілити в життя те, що раніше здавалося казкою і фантастикою. 




2. Роберт Т. Кійосакі «Багатий тато, бідний тато»

Друга книга в топі « Багатий тато, бідний тато » Роберта Т. Кійосакі.
 Ви ловили себе на думці про те, що в школі нам не дають тих знань, які доводиться застосовувати на практиці у дорослому житті. Як було б добре, якби на уроках дітям доступно пояснювали, що робити з грошима. Як правильно ставиться до такого важливого ресурсу, ще до перших фінансових труднощів. Що робити, щоб у майбутньому можна було працювати не заради зарплати і як змусити гроші працювати на себе? Автор пропонує подивитися на тему під новим ракурсом. Читати легко та дуже захоплююче! 



3.Лі Куан Ю«З третього світу в перший. Історія Сінгапуру (1965-2000)»

Іноді історія успіху непросто опис життєвого шляху однієї людини... Це шлях цілої країни. І у третій книзі нашого топа наочний приклад. З третього світу до першого. Історія Сінгапуру (1965–2000) 
Це справжнє перетворення, становлення Сінгапуру, його зростання до рівня, який є зараз. Просунуті технології, чудеса архітектурної думки, розвинена культура, тандем модерну та автентичності. Надихаюча картина того, як можна вибратися з усіх можливих криз. Автор колишній прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Куан Ю розповідає, як було складно налагодити відносини з іншими країнами, демонструє стратегічні рішення та їх результати, ділиться своїми переживанням та особистим досвідом. Однозначно варте і захоплююче чтиво! 


4. Ден Вальдшмідт «Будь найкращою версією себе. Як звичайні люди стають визначними»

Усі глобальні зміни завжди починаються з чогось малого.
Не дарма кажуть: «Хочеш змінити світ почни з себе»! А як це зробити читайте у книзі Дена Вальдшмідта « Будь найкращою версією себе. Як звичайні люди стають визначними » Це не просто чергова книга, яка закликає щось змінити у своєму житті. Це наочний посібник, який розкриває основну, на думку автора, тезу успіху «Уся справа в тому, що успіх визначається не тим, що ви робите, а тим, ким ви є» Понад 1000 історій людей, які досягли успіху в різні важкі) періоди свого життя, незалежно від віку, статі, чи інших критеріїв... Коли ви прочитаєте цю книгу, то запитайте себе: «Чому хтось зміг, а я все ще ні?» І вирішуйте з чого почати... 


5. Річард Бренсон «До біса все! Берися і роби»

Якщо ви все ще сумніваєтеся в необхідності змін, то просто почніть читати книгу « До біса все! Берися та роби » Річарда Бренсона. Хоча б для того, щоб подивитися, на що здатна звичайна людина. Як постійно підвищувати свою планку, і радіти з того, що зміг підкорити чергову вершину. Не знати слова «ні» і дихати життям на всю! А ще ця книга сповнена оптимізму і дасть вам ритм для подальших дій. Читати варто однозначно! Написана дуже легко та цікаво з самого заголовка і до останніх рядків. 



6. Тоні Ший «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук»

Ви знали, що можна стати бізнесменом у 9 років, розводячи черв'яків? Саме так розпочинав свій шлях Тоні Шей, автор шостої книги нашого топу  «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» 
Це книга-знахідка, саме тому, що автор захоплююче розповідає про корисні та вражаючі речі. Але робить це в дуже цікавій і досить життєрадісній манері завдяки своєму легкому і зрозумілому всім стилю. Справді, кому ж хочеться читати нудні статистики, намагатися вникнути в суху аналітику, розглядаючи непоказні таблиці. Ми всі любимо гарну подачу. І в цій книзі якраз усе, що потрібне! 



7. Ірина Хакамада «Дао життя. Майстер-клас від переконаного індивідуаліста»

Кожна жінка мріє про справжнє щастя. Коли можна робити саме те, що завгодно душі. Знаходиться в гармонії із собою та нести користь людству. Смакувати щохвилини життя, незважаючи на умови постійного стресу. На жаль, такі реалії сучасного світу. Що ж робити, щоб вижити в ньому, і, більше того, поєднати несумісну кар'єру, кохання, самореалізацію та власне щастя? Відповідь знайдете у книзі Ірини Хакамади  «Дао життя. Майстер-клас від переконаного індивідуаліста» . Вона дуже близька до нашого читача, бо описує не далекі зарубіжні реалії, а наші рідні. Лідерство, бізнес, менеджмент як упоратися з цим усім, поєднуючи російську культуру модерну та постмодерну із західними бізнес-підходами та східною філософією, і, при цьому, зберегти час для себе. 
Це саме та книга, яку так приємно читати, тримаючи в руках витончений келих червоного напівсолодкого. 



8. Робін С. Шарма «Лідер без титулу. Сучасна притча про справжній успіх у житті та бізнесі»

Як сумно, коли твої найкращі дні проходять у стані коматозу.
Будинок робота будинок. Чи не час зупиниться? І зрозуміти, нарешті, що саме у житті самореалізація. Насамперед потрібно бути лідером для себе, і лише досягнувши цього балансу, можна ділитися з іншими. Допомагати людям знайти себе, і стати набагато щасливішим! Зробити це нам допоможуть п'ятеро вчителів героя нової книги Робіна Шарми, фактичного продовження знаменитого "Монаха, який продав свій "феррарі" . Лідер без титулу. Сучасна притча про справжній успіх у житті та бізнесі " Якщо ви дійсно хочете змінити своє життя на краще, просто дотримуйтесь того, що написано на його сторінках. 



9. Філ Найт «Продавець взуття. Історія компанії Nike, розказана її засновником»

З того часу, як у Nike з'явився слоган Just Do It, ця компанія перестала асоціюватися тільки з кросівками. Тепер це синонім цілої ідеології і принципово нового ставлення до життя. Тепер найманці хочуть отримати все. Стильне та зручне взуття, яке підійде не тільки для спорту, а й доповнить стильну цибулю. Але як все починалося? Скільки часу пішло на те, щоб досягти таких успіхів? Пам'ятаєте, як історія продажу логотипу за 20 доларів облетіла весь інтернет? Цікаво, що сталося з автором? Що спільного у вафельниці та інноваційної рифленої підошви? Як взагалі можна генерувати подібні ідеї? Все це ви знайдете в книзі сповіді Філа Найта « Продавець взуття. Історія компанії Nike, розказана її засновником» 



10. Роберт Маккі «Історію на мільйон доларів. Майстер-клас для сценаристів, письменників і не лише...»

Ну і завершить наш топ книга дуже специфічна. Специфічна тому, що написана нібито для сценаристів та письменників. Але корисна вона буде і для маркетологів, і для фахівців зі зв'язків з громадськістю і для пересічних громадян. Особливо для тих, хто хоче підвищити свою майстерність оповідача (чи письменника). Навчить розповідати (писати) не лише цікаво, а й переконливо! Ви вже вирішили стати саме таким? Тоді швидше читайте Історію на мільйон доларів. Майстер-клас для сценаристів, письменників і не тільки... Роберта Маккі. Тим більше автор, будучи викладачем сценарної майстерності, на власному досвіді знає та показує, як загорнути сюжет таким чином, щоб тримати слухачів/читачів у напрузі до кінця. Дає практичні поради щодо визначення найважливішої події в оповіданні чи того, що порушує порядок речей. І багато іншого цікавого. Загалом дуже корисна та потрібна книга.

Scroll
 (044) 333-6783   (099) 109-3003    (098) 054-3003    (073) 053-3003 Онлайн чат Telegram Написати на пошту