Интернет-магазин «Bookovka» +380980543003;+38(044)333-6783;+38(099)109-3003;+38(073)053-3003 [email protected]
Киев ул.Тампере, 5

Книги о половом воспитании

Друзья, как важно научиться говорить со своими детьми обо всём на свете. Показать им нашу открытость, готовность помочь разобраться и ответить на любой вопрос, посоветовать. Именно это поможет сделать наших детей в будущем по-настоящему свободными: от комплексов, предрассудков, невежества, чужого мнения и страхов.


ТОП книг по сексуальному воспитанию детей 

Ця книга розповідає про дуже важливі речі — органи, які ми прикриваємо білизною. Не тому, що вони некрасиві чи сороміцькі, а тому, що до них ми ставимося дуже шанобливо й делікатно. Їх називають статевими органами або геніталіями. Ці органи потребують особливого догляду, і саме про них ми й поговоримо. Тож на які питання відповість ця книга:як правильно називаються статеві органи і як вони влаштовані; що таке правила інтимної гігієни і чому вони такі важливі; як правильно ходити в туалет і поводити себе в громадських вбиральнях; чому виникає ерекція і що таке менструація;звідки беруться діти?

Sex. Наука в коміксах



Ця книжка розвіює чари таємничості і водночас розганяє хмари вульгарщини, якими віддавна оповитий секс. Добрий порадник майже з усіх питань людської сексуальності. Дуже інформативний і смішний. Просвітить і старих досвідчених зубрів, і початківців. Тут є про бджілок та про рибок, але є й набагато глибше проникнення в тему. Що ми знаємо, як воно діє, що й чому ми при цьому відчуваємо, і як робити, щоб було тільки добре й не доводилося після приємного плакати. Кохання, шлюб, випадкові зв’язки, безпечний секс — усе описано дотепно та з науковою достовірністю. Авторський задум утілено в одному з найпопулярніших книжкових жанрів — коміксі.

Відверта розмова про 'Це'. Перший підручник про секс для вашої дитини





Скажіть відверто…Ваша дитина запитувала Вас "про це"? Якщо Вам здається, що думати на цю тему зарано, не обманюйте себе! Сімейні психологи радять заздалегідь обдумувати відповіді на подібні запитання. Адже від Ваших слів залежить формування майбутньої особистості. Найменша фальш або недомовка з боку дорослих – і дитина запитає те саме в когось іншого…Кожна дбайлива мати та кожен свідомий батько мають нести відповідальність за статеве виховання своїх дітей.

Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про дівчаток і хлопчиків.






Нарешті! Геть уся правда про хлопчиків і дівчаток БЕЗ ЖОДНИХ ТАБУ! Відверті відповіді на складні питання! Ця книжка допоможе тобі зрозуміти, про що думають хлопці та дівчата, як легко і просто налагодити стосунки з протилежною статтю, а також, що бути дівчинкою — не краще й не легше, ніж бути хлопчиком, і навпаки. Вирушаємо у подорож до цікавезних знань, вруууум... Приготуйтесь до сенсаційних відкриттів!

Не в капусте и не аист




Не в капусте и не аист - именно то, что нужно родителям дошкольников, чьи дети уже начали ставить неудобные вопросы и стремятся получить на них исчерпывающие ответы. Очень часто родителям неудобно или неловко рассказывать детям о физиологии зачатия и развитии плода. Откладывая ответ на будущее, когда ребенок станет постарше (а может и сам все поймет), родители создают информационную лакуну, которую заполняют выдумками или вовсе никак не заполняют, создавая у ребенка тревожный и пугающий образ происходящего на самом деле. Анна Герцог в книге Не в капусте и не аист описала подробный и очень откровенный путь того, как ребенок появляется на свет. Ее ответы точные, выверенные и искренние. Таким образом, автор дает урок обращения с детьми для всех родителей: надо максимально честно и информативно отвечать на волнующие вопросы. Поэтому это не просто информативная книга, которая научит родителей говорить с детьми на неудобные темы, но и урок правильного общения. Ведь книга демонстрирует терпение родителей ко всем вопросам своих детей, а также поощрения к познанию новой информации.

Як я дорослішаю. Посібник для дівчат





Як я дорослішаю. Посібник для хлопців





Дорослішати — круто! Але водночас це трішки хвилююче і навіть лячно… Як усе це відбуватиметься? Чого чекати? Чи з усім вдасться впоратися? Не хвилюйся! Найкраще, що ти можеш зробити, аби підготуватися до підліткового віку, — це дізнатися, як саме змінюватимуться твої тіло і почуття. Ця книжка — твій провідник у мандрівку дорослішання. У ній просто й зрозуміло пояснюється, як влаштований твій організм і які зміни чекають на нього в найближчі кілька років. А ще тут є безліч корисних порад і підказок, які допоможуть тобі з усім впоратися. Дізнавайся більше про самого себе — і розпочинай новий етап життя сміливо та впевнено!

Звідки я взявся? Правдиві відповіді на незручні питання




Ваша дитина почала ставити «незручні» запитання? Це змушує вас червоніти? До того ж ви не знаєте, як коректно й правдиво на них відповісти? У нагоді стане ця чудово ілюстрована книжка. У ній доступною мовою роз’яснюються складні поняття будова статевих органів чоловіка й жінки, вагітність, розвиток і народження дитини, сексуальні стосунки тощо.

Перечень
 (044) 333-6783   (099) 109-3003    (098) 054-3003    (073) 053-3003 Онлайн чат Telegram Написать на почту